Bloemen in Doetinchem met Kerst? Dat kan!

Ondanks dat landelijk de winkels zijn gesloten, bent u voor uw kerst-aankoop welkom bij Louise Aalbers bloemsierkunst aan de Terborgseweg 35.

De mooie winkel binnen bezoeken is niet mogelijk, maar buiten onder de luifel, vindt u een keur aan mooie kerstdecoraties. Wij staan daar graag voor u klaar met het juiste advies.

U bent van harte welkom.

Bestellen via mail of telefoon kan uiteraard ook. Bel naar 0314-33 40 55 en mailen kan naar info@louise-aalbers.nl
 
Uw Kerstbestelling, bloemen of bijvoorbeeld rouwbloemwerk kan in overleg in de regio bezorgd worden. Wij hebben een eigen bezorgdienst.
 
 

Het bedrijf van directeur/ eigenaar Joop (internationaal bekend bloemsierkunstenaar) en Wilma Izaks en hun staf van goed geschoolde, gemotiveerde jonge mensen. Makkelijk bereikbaar gelegen aan de Terborgseweg nr. 35, met parkeerhavens voor de deur.

Bloemen en planten

Bij het binnenkomen valt het meteen op; hier wordt ingespeeld op het eigentijdse mode- en interieurbeeld; veel bijzondere soorten, sterk seizoengebonden. Mensen, die bewust bloemen en planten gebruiken om sfeer in hun interieur te brengen, vinden hier hun adviseur, en hun keuze...

Relatiegeschenken

Het bedenken van originele relatiegeschenken kunt u Joop Izaks en zijn mensen toevertrouwen. Maar geef hen wel de tijd om er - door het toepassen van natuurlijke materialen - iets van te maken waarmee u zich van anderen onderscheidt.


 

Bloemsierkunst Louise Aalbers
Terborgseweg 35
7001 GM Doetinchem

Openingstijden:
Maandag t/m Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
telefoon: 0314 334055
email: info@louise-aalbers.nl